Wednesday, January 27, 2010

seminggu

isnin,
ko kate ko da takde pape ngan die...
ok..aku pecaya..

selasa,
ko kate die mintak tolong ko anta die ke batu tiga..
aku pun kate ya n kate...
its ok..ape salahnya...

rabu,
ko kate ko busy keje...
langsung xde mase nk jumpe...
xpe...aku ok je...

khamis,
ko text aku tibetibe n kate nk jumpe..
padahal aku baru bgtau ko kelas aku pukul dua..
aku tny,ko nk send kat sape..
then ko kate " sori,nk anta kat kwn ofis je"..
ok..sekali lagi aku pecaya

jumaat,
kite jumpe..
ko dengan hf busy je sentiasa...
bile aku tny ko sembang ngan sape??
ko jwb " sembang ngan lecturer je "..
sembang ngan lecturer perlu ke bejalan kesini sane..
lecturer ye???bukan main lagi bergelak tawa bergurau senda...
dengan bodohnye...aku pecaye....

Sabtu,
ko kate ko ade keje kat kelana jaya..
aku pun ucaplah selamat maju jaya..
tibetibe aku nmpak kereta ko lalu depan mata...
wow...siap ngan betina...
ini rupanya keje ko ye..
aku malas nk tanya...
malam tu aku tido dengan linangan air mata...
ohh bodohnye...
nape aku pecaye???

ahad,
aku tnya ko kua ngan sape...
ko kate xde sape n duk dekat uma je..
then ko kate tolong jangan serabutkan kepala...
xde mase nk fikir ni sume sbb bnyak keje...keje..keje...
lagi sekali aku tnya soalan same..
ko kate aku sengaja bikin provokasi semata...
cukup!!aku kate,ko ngan aku sampai sini je...
ko kate ok...n blah dengan selambe...

5 comments:

Farah Nordin said...

uish..gile...sper lak ni da...

peppermint purple said...

jantan tu cmfem ati bekulat,..

makorja said...

bodoh pny jantan..aku jmp aku luku2 muke die tuh...ader ati nk jdik adik aku...

Vitamin said...

serius lawak.. hahaha. tapi sedih la klu betul2 jadi. tapi puisi ni lawak... hahaha

hudahudi said...

hahaha. bole ganti a samad said la ini macam haaa. hahaha